Qui Som 2020-01-27T10:05:51+00:00

Qui Som

Els Nostres Orígens

LIMPIEZAS PIRINEO, és una empresa de serveis de neteja a Lleida i província, que va ser fundada el gener de 1.981, amb gran obstinació, confiança i seguretat. Una empresa de serveis de neteja petita i familiar, que al llarg dels anys ha anat creixent i convertint-se en el que és avui en dia, encara que conservant aquest aire de proximitat.
LIMPIEZAS PIRINEO, va ser pionera a Lleida i gràcies a això, està composta per professionals amb més de anys d’experiència directa en el sector de serveis de neteja.

Qui som

LIMPIEZAS PIRINEO som un equip que aporta una nova filosofia dins el sector de neteges amb tendència per aconseguir més agilitat i eficàcia, gràcies a la contínua formació, rigorosa selecció i saber estar de tot el nostre personal.
Una empresa de serveis de neteja totalment solvent, que ha sobreviscut al llarg de tots aquests anys, gràcies a la qualitat dels seus serveis.

LIMPIEZAS PIRINEO  valorem a las persones.
Per això, les paraules de motivació, respecte, transparencia, comunicació, igualtat i reconeixement, están en el nostre diccionar.

Objectius

Oferir la major qualitat de neteja sense perdre competitivitat
Ser líders en el sector de neteja.
Ser líders en professionalitat
Estalviar costos als nostres clients
Millorar la imatge de cada empresa on treballem
Oferir la major qualitat sense perdre competitivitat
Facilitar el treball i despreocupar als nostres clients

Política i valors

Oferir el millor servei de neteja